AVON Katalog

AVON

AVON je poznata svjetska kompanija koja se bavi direktnom prodajom kozmetike i srodnih proizvoda. Na svjetskom tržištu djeluje više od 130 godina, dok je u Hrvatskoj od 1997. godine. Zahvaljujući svojim kvalitetnim proizvodima i proizvodima po pristupačnim cijenama stekli su vjernost kupaca diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj.

AVON Vam u svakom novom katalogu donosi sve za njegu Vaše kose i tijela. Novi katalog AVON-a Vam donosi veliki izbor parfema s neodoljivim mirisima i po pristupačnim cijenama. Osim kozmetike, u AVON katalogu možete pronaći i modne dodatke poput torbica, novčanika ili pak šalova i marama. Također, u svojoj ponudi AVON Vam donosi i odjeću i obuću. Novi AVON katalog Vam donosi haljine, tunike, jakne ili pak gležnjače po pristupačnim cijenama.

Iako AVON Kozmetika njeguje svoju dugu tradiciju predanosti ženama, među svojom ponudom proizvoda ima i proizvode za muškarce.

Novi AVON katalog izlazi svakih tri tjedna s novim proizvodima i proizvodima po akcijskim cijenama. Svoj novi AVON katalog potražite na našim stranicama.