Bauhaus Katalog

Bauhaus

Bauhaus je svoju prvu poslovnicu otvorio u Mannheimu, 1960. godine. 40 godina kasnije, odnosno 2000. godine otvoren je prvi Bauhaus prodajni centar u Hrvatskoj na Žitnjaku. Od 2000. godine u Hrvatskoj je ukupno otvoreno osam poslovnica kojih čine 690 zaposlenika. Bauhaus poslovnice možete pronaći u sljedećim gradovima: Rijeka, Split, Zadar, Pula i Varaždin. Samo u Zagrebu Bauhaus ima tri prodajna centra.

Bauhaus trgovine čine proizvodi namijenjeni za radionicu, kuću i vrt. Bauhaus Vam nudi usluge unutar svojih poslovnica kao što su: krojenje drva, uokvirivanje slika ili izrada ključeva. Također Bauhaus u ponudi ima i najam prikolica ili najam strojeva i alata.

eKatalog Vam svakog mjeseca donosi novi Bauhaus katalog s proizvodma po akcijskim cijenama. Također, na godišnjoj razini na eKatalog možete pronaći kataloge kao što su “Bauhaus katalog – Saune 2018”. Zatim Bauhaus katalog posvećen biljkama i uzgoju istih. Također potražite katalog s velikim izborom vrtnih strojeva i alata kao i katalog posvećen novitetima u kupaonama.